Background
9.4.2021

Team Equus

Ajatuksia rat­sas­tuk­sen tii­mi­toi­min­nas­taRatsastusseura Equusin rinnalla toimii oma Team Equus, jonka jäsenet ovat toki seuran jäseniä, mutta lisäksi kuuluvat tiimiin. Tiimin tavoitteena on kerätä yhteen kilpailemisesta ja tavoitteellisesta ratsastamisesta innostunut porukka. Porukan kesken on hyvä pohtia kaikkea ratsastukseen ja hevosiin liittyvää asiaa syvällisemmin. Lisäksi tiimin avulla saamme tarjottua vaikkapa psyykkisen valmennuksen koulutusta ratsastajille.

Koronarajoitteet sekä hevosten tarttuvat taudit ovat siirtäneet niin kilpailukauden kuin tiimin tapaamisiakin. Toivottavasti tautitilanteet helpottaisivat pian!

Ratsastusseuralle tiimitoiminta tuo positiivista näkyvyyttä. Tiimin jäsenten kuulumiset sekä erilaiset tapahtumat saavat näkyä myös seuran viestinnässä. Tiimiläiset osallistuvat myös seuran tapahtumiin ja voivat tulla eri tilaisuuksiin kertomaan kuulumisia.

Myös sponsorit ovat kiinnostuneita yhteistyöstä, missä on mukana useita erilaisia ratsukoita. Ja kun mukana on useamman lajin edustajia, sekä eri-ikäisiä ratsastajia, voivat tukijat saada monenlaista näkyvyyttä.

1617980073201_Team%20Equus-me.jpg

Tämän vuoden tiimin kantavina teemoina ovat ratsastuksen ja kilpailemisen rinnalla hevosen hyvinvointi sekä tiimin hyvä yhteishenki. On tärkeää viestiä, miten me hevosia hoidamme ja huollamme niin kisakaudella kuin sen ulkopuolellakin. Hevosten hyvinvointi puhututtaa paljon, ja meillä on iso rooli näyttää esimerkkiä ja mallia siinä. Samoin haluamme, että me ratsastajat voimme hyvin. Tiimin tarjoama psyykkinen valmennus auttaa tunnistamaan omia heikkouksia vaikkapa kisaratsastajana. Lisäksi tiimin kanssa voi myös yhdessä pohtia erilaisia haasteita, olivat ne sitten hevosten hoitamiseen tai ratsastamiseen liittyviä. Parhaimmillaan tiimi tuo tukea alkavalle kilpailijalle ja kannustaa oikeanlaisiin ratkaisuihin.  Koko lajille tiimit ovat mainio näyteikkuna, ja on mahtavaa, että alueella on useita erilaisia tiimejä. Kaikki tuovat hevosalalle hyvää näkyvyyttä omilla kanavillaan.  Ja vaikka meidän tiimillä ei ole valtavan suuria tavoitteita tälle kaudelle, toivomme, että voimme näkyä positiivisina ja tavoitteellisina ratsastajina sekä tuoda meidän rakkaita harrastuskavereita esille myös muussa tekemisessä, kuin kilpaurheilussa.

1617980133931_Team%20Equus%202-me.jpg
some-3154-me.jpg

Kielo Kestinmäki

Olen keski-ikäinen ratsastuksen harrastaja ja oman kotitallin pitäjä. Intohimona ovat kouluratsastus, hevoskasvatus sekä suomenhevoset. Ammatiltani toimin Tukesissa valvoen erilaisten eläinpalveluiden asiakasturvallisuutta. Koulutustaustani on maa- ja metsätaloustieteiden parista,  tarkemmin kotieläintieteiden saralta, Helsingin yliopistosta. 

Kommentit