Background
20.12.2020

Jou­lu­ka­len­te­ri

Luukku 20: Leidin sisko Liinakon Diiva

Tänään esittelyvuorossa on Leidin täyssisko Liinakon Diiva! Diiva asustaa myös Kanta-Hämeessä, Saajan tallilla Hämeenlinnassa. Diiva toimii Laura Kajannon ratsuna, ja ratsukko on kilpaillut hienosti kansallisella tasolla kouluratsastuksessa, ja jopa startannut muutamia vaativan tason luokkia.


Laura kertoo, että Diiva hänen 9. alusta asti satulaan laittama ja ratsastama ja kirjaama tamma. Kilpailutuloksia ratsukko on kerännyt  14kpl (yli 62%) helposta a:sta kansalliselta tasolta, lisäksi voitto ja sijoitus kansallisen tason avoimista nuorten hevosten luokista 5-vuotiaana helposta b:stä. Näillä tuloksilla Diiva palkittiin kantakirjauksessa (tai nykyään ja­los­tusar­vos­te­lus­sa) ensimmäisellä palkinnolla! Ja huomioitavaa on, että tamma sai tuon palkinnon vasta 7-vuotiaana. 

Kyllä tunnistaa sukulaisiksi! Kuvassa Leidi ja Diiva.

Leidi%20ja%20Diiva%20(2)-me.jpg

Laura kertoo, että Diiva treenailee kohti ensi kautta, mutta myös välillä ottaa rennommin, sekä toimii myös tarvittaessa opetushevosena ratsastuskoulussa. 


Onkohan Leidin läsin myötä tullut myös pään sisäpuolelle enemmän kuvioita? ;) Olisi vaan vielä hiukan vaikeaa kuvitella nopeasti reagoivaa Leidiä ratsastuskouluun. 


Leidin kanssa toivotamme Diivalle ja Lauralle menestystä uudelle kaudelle, ja varmasti näemmekin monissa tapahtumissa!

some-3154-me.jpg

Kielo Kestinmäki

Olen keski-ikäinen ratsastuksen harrastaja ja oman kotitallin pitäjä. Intohimona ovat kouluratsastus, hevoskasvatus sekä suomenhevoset. Ammatiltani toimin Tukesissa valvoen erilaisten eläinpalveluiden asiakasturvallisuutta. Koulutustaustani on maa- ja metsätaloustieteiden parista,  tarkemmin kotieläintieteiden saralta, Helsingin yliopistosta. 

Kommentit