Background

Leidin syys­vil­lit

Leidillä on usein sekä keväisin, että syksyisin suuremman energian päiviä. Muutenkin Leidi on hevosena erityisen reipas, ja mieluummin saattaa ensin tarhassa juoksennella, ennen kuin aloittaa aamuheinien syömisen. Kesällä laidunaikaan tällaista käytöstä ei juurikaan esiinny. Videolla Leidin tunnelmia keväältä, mutta tänä syksynä oli samanlaista menoa, mutta sitä ei saatu ikuistettua linssille... 


Leidin virkeys näkyy myös ratsastuksessa, eteenpäin ajavia apuja ei juurikaan tarvita, vaan Leidi on innokkaana menossa, mitä kovempaa, sen kivempaa! 


Nyt syksyllä Leidin virkeys näkyy joka aamu, kun se viedään ulos tarhaan. Leidi tulee karsinasta ulos laukalla ja vinkuen... Ja aamuheinät meidän hevosilla syödään ulkona,mutta Leidillä ei ole kiirettä ruokailuun, vaan se mieluummin juoksentelee muutaman lenkin ennen heinätaukoa. On mukavaa katsoa, moniko tarhakaveri innostuu mukaan riehumaan! Ahneet ponit eivät korvaansa lotkauta, vaan heinäkasa vie voiton, mutta nuori Didi on potentiaalinen kanssa-riehuja ;) 

some-3154-me.jpg

Kielo Kestinmäki

Olen keski-ikäinen ratsastuksen harrastaja ja oman kotitallin pitäjä. Intohimona ovat kouluratsastus, hevoskasvatus sekä suomenhevoset. Ammatiltani toimin Tukesissa valvoen erilaisten eläinpalveluiden asiakasturvallisuutta. Koulutustaustani on maa- ja metsätaloustieteiden parista,  tarkemmin kotieläintieteiden saralta, Helsingin yliopistosta. 

Kommentit